/ by /   Interjúk-szakcikkek / 0 comments

Az új BEMER HORSE-SET®

A csúcsteljesítmény alapja az egészséges ló.

A BEMER Horse-Settel a BEMER Int. AG hatékony terápiát kínál a mikrokeringés javítására – mely pozitív hatással bír a regenerálódásra, a megelőzésre és az elengedettségre a lovaknál. A lovassport nagyjaival való együttműködésben folyamatosan továbbfejlesztették és mostanra számos új funkciót és okos részletet tartalmaz. A lovas csak egy egészséges, kipihent és ellazult lovon lesz igazán eredményes.

Az új BEMER Horse-Set ehhez értékes hozzájárulást nyújthat. A BEMER INT. AG évtizedek óta úttörőnek számít a fizikai érterápia területén való kutatásban és fejlesztésben. Ezzel a liechtensteini vállalat a humángyógyászatban és már a lovassportban is nevet szerzett magának. Mellesleg olyan nevet, amely a Riders-Tourral való több éves partneri kapcsolat révén válhatott ismertté.

A Bemer Horse-Set a lósportban is segít. A BEMER Horse-Set javítja a mikrokeringést, vagyis a legkisebb vérerek vérellátását, elősegíti az anyagcserét, valamint a sejtaktivitást, és ezzel a regenerációs és gyógyulási folyamatokat is. Tudományos tanulmányok bizonyítják ezenkívül az elengedettség és a regenerálódás optimalizálását.

Együttműködésben a nagyokkal.

A lovassport legnagyobb elméivel, állatorvosokkal és hobbisportolókkal szoros együttműködésben a BEMER folyamatosan továbbfejlesztette a Horse-Setet – többek között a mailandi egyetem állatorvosi karával, a HCCG-vel, dr. med. vet. Hermann Josef Genn-nel, Hof Kasselmann-nal és a Paul Schockemöhle Marketinggel. Az ő munkájukból származó számtalan felismerés befolyásolta és befolyásolja a Set fejlesztését. Az eredmény: A valaha volt legjobb BEMER Horse-Set. A Set egy nagy, anatómiailag kialakított lótakaróból, két kamásliból a lábak kezeléséhez, egy töltőkészülékből dupla töltési funkcióval és egy praktikus hordtáskából áll – és számos intelligensen átgondolt és kiváló minőségű funkcióból és részletből. A BEMER Horse-Set alkalmazása nem is lehetne egyszerűbb. A takaró és a kamáslik vezeték nélküliek és erőteljes akkumulátorokkal rendelkeznek. Könnyen felhelyezhetők, lélegző, robusztus és lemosható anyagból. A BEMER Horse-Set így ideális társ lova egészségének támogatásában. Nem csoda tehát, hogy már rég megérkezett a lovassport csúcsára is: Paul Schockemöhle mellett többek között Simone Blum világbajnoknő is a meggyőzött felhasználók közé tartozik. Eljött az idő, hogy a lósportban is megismerjék a Bemer technológia előnyeit.

A Bemer Horse-Set megvásárolható az Opál Gyógyászati és Oktatási Centrum Kft.-nél. További információ: www.opalcentrum.hu Tel: 06 30 018 9908

SHARE THIS