/ by /   A nap híre / 0 comments

Lóversenyfogadás minden nap már 70 lottózóban is!

Július elsejével egy újabb komoly lépést tett előre a hazai lóversenyfogadás. A Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. és a Szerencsejáték Zrt. együttműködése értelmében a Kincsem+ TUTI, azaz az okos gépi játék és a Kincsem+ kézi játék (a fogadó maga dönti el, hogy mely lovak szerepeljenek a szelvényen) mellett tovább bővül a lottózók lóverseny kínálata.

Egy pilot program keretében 70 KIJELÖLT ÉRTÉKESÍTŐHELYEN a fogadásszervező által kínált valamennyi fogadási lehetőségre lehet játszani a hét minden napján. A 70 lottózó lefedi a teljes hazai hálózatot, a fővároson át egészen a kisebb településekig. A lottózók listája megtalálható a https://bet.szerencsejatek.hu/uzletkereso oldalon, a „Teljes lóversenykínálat” szűrő feltétel beállításával.
Ez a fogadási lehetőség egészen egyedülálló a hazai lóverseny és sportfogadás történetében. A lóversenyrajongók és a LOVI-val most ismerkedők minden nap játszhatnak a fogadási kínálatban szereplő nemzetközi futamokra, az összes magyar galopp és ügetőversenyre, valamint a Nemzeti Agárstadion pénteki eseményeire. A napi programról a megszokott helyen, a www.lovifogadas.hu oldalon tájékozódhatsz, ahol megtalálható a futamokra vonatkozó összes információ.
Játszd a kedvenc játékaidat, a 70 lottózóban a kínálatban szereplő összes játéktípus elérhető.

Keresd a kijelölt lottózókat országszerte és tedd meg tétjeidet!

MLFSZ Kft.

SHARE THIS