/ by /   A nap híre, Hazai ügető hírek / 0 comments

Meglesz a Kanca Díj is?

A szombati ügető versenynapon újabb három nagydíjat láthat a közönség 14:00 órától a Kincsem Parkban.  Több kiváló verseny vezeti fel a hatodik futamot, a Kanca Díjat. A 107. Magyar Ügetőderby nyerő Borutka trénerével, Hajnal Tiborral első esély, a klasszikus futamból még ott lesz a startnál Berill Lady és Bold Lady, akik hiba nélkül egy helyezéssel vigasztalódhatnak. A friss Román Derby második és a Magyar Ügetőderby ötödik Farya BD most is jól futhat, míg Bűbájos és Balerina R. hiba nélkül számít. A Derby és Kanca Díj dupla utoljára 2019-ben Zsenerőznek sikerült.
A 17:30-as Ötévesek Nagydíjában létrejön a tavalyi Magyar Ügetőderby visszavágója. Atomanti M két kihívója, Adriana Asti és Alfa Boy. A kis mezőny ellenére a 3000 méteres távon hatalmas taktikai harc várható.
5 millió forint a tét a Háromévesek Nagydíjban. Csak a szelet apróbb sérülés miatt, nem láttuk a Derby napon, így távollétében Casino Royale Che Comandante és Charlie’s World voltak a főszereplők.  ha minden a papírforma szerint alakul, akkor e négy lovat várjuk a az 1900 méteres nagydíj frontjába.
300.000 forint Jacpot várja szombaton a közönséget, a belépés díjtalan védettségi igazolvánnyal.

SHARE THIS