/ by /   Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Erdei Péter 11. az EB-n

Szerdán a késő délutáni órákban Erdei Péter Finnországban vett rész a Segédhajtók Európa-bajnokságán, a magyar színeket képviselve.
A 4 futam közül az elsőben jó startolt Magis Gas (3) nevű lovával, később beült vele a vezetők mögé, ahonnan nem tudott feljebb jönni és 10. lett 17.8-as idővel.
A második futamban sereghajtó volt Wall Street Comery (5) sulkyjában, majd a célegyenesben megindult és a 9. helyre ügetett fel nagyon jó 15.8-as idővel!
Középmezőnyben kezdett a harmadik futamban Bobby Blue Frido (3) kocsijában. Biztosan tartotta a helyét végig ami a hetedik helyre volt elég 17.1.es idővel.
A negyedik futamon Bella Bloom-ot (5) hajtotta. Jól kezdett, a középmezőnyben biztosan tartotta helyét, az utolsó kanyarban újított és a célegyenesben óriási hajrával a 2. helyen végzett holtversenyben, az elsőtől nem sokkal lemaradva 16.7-es idővel.

Az összesített versenyben első helyezett a svéd Lukas L Svedlund lett, második helyen Oisin Quill végzett Írország színeiben, harmadikként a hazai Riku M Lindgren ért be, Péter pedig a 11. helyen végzett. Bízunk benne, hogy a Finnországban szerzett tapasztalatokat fel tudja használni a mindennapi munka során.

SHARE THIS