/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

Szerb – magyar találkozó

Nagy izgalommal várjuk minden évben a szerb – magyar ügető találkozót a Kincsem Parkban.

Ezen a napon a Vajdaságból és Szerbia más területeiről versenylovak, trénerek, hajtók, tulajdonosok, sportbarátok és az ügetősport szerelmesei érkeznek a magyar fővárosba. A tíz futamos versenynapot 200.000 Forint teszi teljessé.

A nap elején 14:00 órakor Vitya (7) lesz a favorit Lakatos Árpáddal. A következő futamban a nyeretlenek lépnek pályára, itt Cicero RG (5) Hajnal Tiborral lehet a legerősebb. A harmadik futamban a favorit játékosoknak Bolide Laksmet (6) tudjuk ajánlani Veljko Mazsittyal. Egy nagyszerű barátra, Joó Róbertre emlékezünk, aki a közelmúltban hagyott itt bennünket nagyon fiatalon. A tiszteletére Disney in Red (5) vezetésével a kétévesek fognak starthoz állni a nap negyedik futamában. Az ötödik futamban a szerb tréningből futó Play the Game (4) képviseli a legjobb esélyt Veljko Mazsittyal. A hatodik futamban a két gyenge futását korrigáló Carlos Fox (6) és Nagy Ferenc II. lehet a legjobb, míg a hagyományos Adai Díjban a sok jó mellett Longines (3) is startra jelentkezik Fazekas Andreával. Violetta (3) most is esélyénél van, ezt a nyolcadik futamban bizonyíthatja Goran Zolnaival. Kiemelt díjazása lesz a Szabadkai Díjnak, az 1,5 millió Forint összdíjazású versenyben a régió egyik legjobbját Amy del Duomo-t (5) is köszönthetjük idomárjával Vladimir Pribic-csel.

A világ egyik legjobb kosarasának, Nikola Jokicnak a lova legutóbb a Marschall József Emlékversenyben mutatta meg kiemelkedő képességét nálunk. Az ünnepi napot tizedik futam zárja, ahol Vihar RG (8) lehet a kedvenc ifj. Veres Lászlóval.

A versenynapra a belépés ingyenes, de védettségi kártyához kötött.

SHARE THIS