/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Szenttamási Díj a vasárnapi galoppon

Most vasárnap is a megszokott 14 órás kezdéssel várja az érdeklődőket a Kincsem Park. A telivérek kilenc futamban állnak starthoz, a napi főverseny a Szenttamási Díj lesz.
Gemini Hendikeppel indítunk, az 1200 méteres futamban a két tréningtárs, Gospodar (4) és Lavalon (5) küzdelmére lehet számítani, fél órával később Gato Pardo (3) új lovassal a győzelem egyik várományosa lehet.
A program az Aréna Hendikeppel folytatódik, Szokatlan (7) – Rosa Dartle (6) – Orhan (11) és Catch Me (5) is jó esélyt képviselnek, majd Sorento (4) duplázhat a negyedik futamban.
A tiszteletdíjas Szenttamási Díjban öt ló indul, favorit a nap nyerőjének is adott Ocasio Cortez (2), legnagyobb riválisa Cry of Joy (4) lehet, aki sorozatban negyedik győzelmére pályázik. Starthoz áll a mezőny rangidőse, Báthory (1), Bellissima Mia (3) és Fragile Planet (5) is.
A Törökszentmiklósi Díj Qba Libre (4) sikerét hozhatja, míg a Nyeretlenek Versenyében Gunther (2) lehet a legjobb.
Az Amatőrverseny Hendikepben Bryan (4) és a 2021-es Amatőrlovas Champion, Májer Cintia párosa nyerő lehet, végül a napzáró futamban Kaliyann (4) búcsúzhat nyeretlenségétől.
A napi Kincsem+ futam, a 6000 méteres Grand Steeple Chase de Paris tizenhat lovas mezőnye 16:00-kor startol Auteuil-ben, a fogadók 300 millió forint jackpottal számolhatnak.

SHARE THIS