/ by /   Friss hírek / 0 comments

Hagyományteremtés a Kincsem Parkban

Június második hétvégéjén a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. hagyományteremtő szándékkal megrendezte az első Bet.lovi.hu Gálát, melynek keretein belül vendégül látta, köszöntötte és díjazta a 2021-es esztendő legaktívabb bet.lovi.hu játékosait.
A Gála megnyitóján Smulovics Zoltán Versenyzési igazgató beszélt a régmúlt történeteiről, a lóversenyfogadás jelenéről és jövőjéről, valamint a nemzetközi példák előnyeiről és hátrányairól. Ezután a résztvevő bet.lovi.hu top játékosok átvehették a tiszteletdíjakat a 2021. évi teljesítményükért.

A díjak átadása után a résztvevők egy svédasztalos ebéd keretében beszélgethettek a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. jelen lévő munkatársaival, ahol előkerültek a fogadók legképtelenebb nyeréssel kapcsolatos történetei is!
A gálát a Pillantás a múltba kiállítás színesítette, ahol a játékosaink a lóversenyfogadás múltjával kapcsolatos tárgyakat tekinthettek meg, többek között egy régi Anker típusú fogadó terminált is.

A kiállításon fotók is helyet kaptak a régi ügető és galopp pályáról.
A gála végén már kezdődött is az ügető versenynap, amit a fogadóink élőben izgulhattak végig az asztaluknál ülve, a Panoráma Étteremből.
A Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. tervei között szerepel, hogy 2023-ban is megszervezi a Bet.lovi.hu Gálát a 2022-es év top játékosai részére!

SHARE THIS