/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Idomári vélemények a Kanca Díjról

Kanca Díj

Csak a szél – Fazekas Imre: A Derby után kapott egy egyhetes pihenőt. Ezt követően laza kondíció munkákkal készültünk erre a versenyre. Bízom ismételt jó szereplésére.

Csillagyfény R. – Goran Zolnaji: A Derby-t követően, versenykarrierje során szerintem ez a második legnagyobb megmérettetése, ahol igen jó eséllyel állunk starthoz. Jó kedvű, jól regenerálódott a Derby után, reméljük, hogy végre megmutathatja, hogy milyen ragyogó „csillag” is ő valójában.

Celerina Boss – Veljko Mazsity: A kanca múlthéten is futott, így nem kapott már a héten gyors tréninget. Frissen tartása volt a fő célunk. Bízom eredményes szereplésében.

Chacha – Hajnal Tibor: Az utóbbi időben úgy érzem, hogy kezd kicsit lenyugodni, már lehet lovakkal együtt is dolgozni. Véleményem szerint a jobb pénzdíjas helyek valamelyikének elérésével elégedettek leszünk.

Carina Fling – Juhász Balázs: Az év elején javulást mutatott, jó formákat igazolt, de a nyári hónapokban a verseny teljesítménye kissé visszaesett, halványabb volt a vártnál. Kisebb pihenőt követően, kíméletesen készült erre a versenyre, menős kedvében van, ami egy kisebb pénzdíj elérésére lehet elegendő.

Cukrom – Márton Lajos: Cukrom egyre erősebb, nehéz dolga lesz, de bízunk benne, hogy a tudatos felkészülés meghozza a gyümölcsét.

A 2021-es év Kanca Díjának nyerője Bűbájos Nagy Ferenc II.-vel

SHARE THIS