/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Nagydíjak vasárnap!

Nyolc remek galopp futammal várja az érdeklődőket vasárnap a Kincsem Park, a program a megszokott időpontban, 14:00-kor kezdődik.

Az első futam a Lomniczi Béla Emlékverseny-Nyeretlen Kétévesek Versenye lesz. Hat lovat adtak indulónak, remek esély a már látott Alibi és Mr. Kastillo Twister.

Fél órával később Lavalon szerezheti meg esedékes győzelmét, majd Agreement érhet haza.

15:35-kor startol a Nemzeti Galopp Liga következő állomása, az 1200 méteres Kozma Ferenc Emlékverseny. Favorit a Flandorrert könnyen abszolváló Mágnás Miska, de a múltkor is remekül mozgó El Prado’s Joy és a kétszeres címvédő Vain Hope könnyen megszorongathatják.

Ezt követően a hölgyeké lesz a főszerep, Dámaverseny Hendikeppel folytatódik a program, a szaklap a célt már régóta kerülgető Al Zaker mellett tette le voksát.

Újabb Liga futam következik 16:40-kor, a 2000 méteres Kisbér Díjban heten állnak starthoz. A Millenniumi Díj nyerő Sambo duplázhat, de a Dióspusztai Díj nyerője, Shy Boy vagy a Derby ezüstérmes Maxim is remek esély.

Fél órával később a mérföldes III. osztályú Mineral Hendikepben kilencen indulnak, a Kincsem Parkban rég nem látott Different Illusion lehet a fogadók kedvence.

A napot a Magyar Kancadíj zárja, amely tizenegy telivér sebességmérője lesz 2400 méteren. A futam a Kincsem Parkban továbbra is veretlen Dariya sikerét hozhatja, ám a Derby hatodik Shammal Emmi, Dariya júniusi pozsonyi versenyében a harmadik helyre befutó Mustela, a sokat javuló Heebie Jeebies és Provokatív akár meg is szorongathatják a favoritot.

Ragadj esernyőt és drukkolj kedvencednek a pálya széléről vagy nézd a versenyeket online, a bet.lovi.hu-n!

SHARE THIS