/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ifj. Kozma mesterhármasa

Nagyversenyek várták a látogatókat szeptember utolsó vasárnapján a Kincsem Parkban, ahol a borongós idő ellenére nyolc izgalmas versenyt láthattunk.
Az ötödik futam az 1300 méteres Gróf Károlyi Gyula Emlékverseny volt, ahol nyolc kétéves kanca állt starthoz. Remekül mozgott és látványos győzelmet aratott a másodfavorit Aleidis (ifj. Kozma István), a dobogó alsóbb fokain Regina és Victory of Genius osztoztak.
A másik nagydíjban mesterhármast ünnepelhetett ifj. Kozma István, eső áztatta gyepen nyerte a Gróf Széchenyi István Emlékversenyt Simply The Best nyergében. A távoszlophoz érve átvették a vezetést, és lépésről lépésre távolodtak a későbbi dobogósoktól, Different Illusion-től és Impression-től.
A nap gátversennyel indult, Crix Crax (Benkő Ádám) már elsőre is remekelt gáton és végig vezetve hazaért a 3200 méteres Diplomata Díjban. Fél órával később Acer (Fézer Ramóna) hozta a kötelezőt, majd a Kétévesek Versenyében Giotto (Goran Mesetovic) jelentkezett győzelemmel. Botaniste (Suták Csenge) hozta jobb formáját és sétálva nyert, ezt követően Felicita Girl (ifj. Kozma István) diadalmát hozta az In Memoriam Hendikep.
A záró futamban külön versenyt futott Agreement (Stanislav Georgiev), mögötte Heebie Jeebies és Mouraria végeztek.

SHARE THIS