/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

Az év utolsó előtti versenye

A szezon utolsó előtti versenynapján hat futamban állnak starthoz a még aktív agarak, távonként három-három versenyben.
Óriási öröm és büszkeség, hogy még most is állnak starthoz részben pályakezdő újoncok, ez alkalommal ketten; Aventador a Homokvihar Kennelből S2-ben és Faithful Sarah Angliából S0/S1-ben Papa Adrián tréningjében, aki ugyan már nem pályakezdő agár, azonban Magyarországon most fog debütálni a Nagyérdemű előtt. Ízelítő gyanánt néhány kedvcsináló a versenynaphoz:

  • Közel 2 hónap pihenő után újra starthoz áll Lucy, Lekrinszky Albert agara S1/S2-ben
  • Ismét egy futamban méri össze gyorsaságát Iron Lady, Wanheda és Sky, akik a legutóbb 3.-4. és 5. helyen végeztek.
  • A sorozatnyerő Bonnie-t legutóbb Komi győzte le, aki ezúttal ugyan nem áll starthoz, azonban ebben a futamban mutatkozik be az újonc Sarah, akinek szereplésére már előre nagyon kíváncsiak vagyunk. Vajon lesz ő is olyan jó, mint a Trend fivérek?
  • Hasskona Skye neve nem ismeretlen a Kincsem Park közönsége előtt, bár idén még nem üdvözölhettük nevezőink között, azonban most, szezon végén két top nyíltosztályos edzésidő után nagy örömünkre újra starthoz áll 480m-en, méghozzá nem is akármilyen mezőnyben!

Részletes versenyprogram: https://mla.kincsempark.hu/racecards/greyhound/2022-12-17

Ahogy mondani szoktam, izgalomban hiány egészen biztosan nem lesz most sem, egyben kell csak bíznunk, hogy az időjárás kegyes lesz hozzánk és nem fog esni sem eső, sem hó.
Nagyon sok szeretettel várunk mindenkit személyesen is a lelátón és otthon, a képernyők előtt is.
Élő közvetítés és fogadás: bet.lovi.hu

SHARE THIS