/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Lehetőségeink csekélyek, de a remény lángja még nem aludt ki – interjú Barabás Mónikával

Supreme

Hogy sikerült a téli felkészülés, kik segítik a minden napi munkádat és milyen tervekkel vágtok neki a 2023-as szezonnak? Hány ló áll jelenleg az istállótokban? 

Az istálló létszámát illetően nem túl biztató a helyzetünk. Jelenleg három ló van tréningben. Sajnos a tavalyi évben sok sérüléssel, betegséggel kellett megküzdenünk, így a telet rehabilitációval és az ebből eredő alapozással kellett töltenünk.

Bajnokok Bajnoka herélésen esett át ősszel, illetve tavaly lábsérülése volt, így vele a cél a versenypályára való juttatás. Ez a habitusa miatt nem kis kihívásnak bizonyul.

Call Gate is herélésen esett át. Sajnos a már régebb óta fennálló gerinc problémái miatt különböző kezelések kipróbálásával és annak eredményességének kísérletezésével töltöttük a telet.

A hároméves Marionett tavaly ősszel került hozzánk, akit az Apex istálló bérel a dióspusztai ménestől. Bízom benne, hogy kisebb képességét, hatalmas szívével kompenzálni tudja.

Ifj. Iglódi János és jó magam veszünk részt a mindennapi munkálatokban.

Vonult vissza lovatok?

Mindig különös gondot fordítunk versenyzőink pályafutása utáni életére, így Supreme sem volt másként, aki tavaly vonult vissza. Őt végül sikerült megvásárolnunk nem kis megpróbáltatás által, így már biztosan mondhatom egy csodás helyen Pécsen, a Főnix Lovasudvarban töltheti mindennapjait, régebben versenyző istállónk tagjaival együtt!

SHARE THIS