/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Idomári vélemények a Háromévesek Versenyéről

Raport (FR)

Ribárszki Sándor

Raport jól telelt és jól érzi magát. Novemberi győzelme után adtam neki egy egy hónapos pihenőt, majd kíméletes, kényelmes felkészítést kapott. Az elmúlt három hétben élénkebb munkákat is ment. A vasárnapi futam egy felhozó verseny lesz számára. Bízunk a győzelmében.

 

Fézer Róbert

San Invicible jó formában van, jól telelt. Felkészülése során kondíció munkákat kapott. Ez egy felhozó verseny lesz számára a Nemzeti Díj előtt, így nem várom, hogy kifussa magát teljes mértékben.

San Invicible (GB)

Molnár Orsolya

Magistrale (FR)

Magistrale korrektül dolgozott, különféle munkákkal készült, lassabbakkal és gyorsabbakkal egyaránt. Bízom a jó futásában, és remélem a legjobbakat.

Jozef Rosival

Oklanda nagyon jól dolgozott a felkészülés során. Az elsők közé várom. Ha úgy szerepel vasárnap, ahogy itthon dolgozott, akkor jó esélyt képvisel. 1600 méterre még nem futott, de úgy készítettük, hogy állja ezt a távot.

Oklanda (IRE)
Finiston (CZE)

Vid Zevnik

Finiston számára a szezon elejére egy kicsit könnyebb verseny jobb lett volna. Papíron kisebb esélyt képvisel, de bízunk benne, meglepetés lehet. A tavalyi szezon végén hazavittük és itthon, illetve a zágrábi pályán zajlik a tréningje Kocsis Attila barátunk segítségével. Minőségi téli felkészítést kapott, sok könnyű dombmunkával. Kíváncsian várom, hogy miképp alakul az idei szezon számunkra.

 

 

Respectation (IRE)

Csontos Pál

Respectation jól telelt, ez idő alatt sokat erősödött. Könnyű munkákkal készült, mivel ő egy kicsit érzékenyebb kanca, így leginkább a kondíció és a frissesség megtartása volt a cél. Az első három hely valamelyikére várom.

 

 

 

 

Fotók: BNDK Photo, Qnphoto, ZL Photos

SHARE THIS