/ by /   A nap híre, E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

Újabb rekord dől a Kincsem Parkban!

Holnap, azaz május 19-én pénteken újabb rekord dől a Kincsem Parkban, az agár szakág történetében először, 13 futamban állnak starthoz az agarak!
Az este folyamán sprint távon S2/S3-tól S0, 480 méteren pedig A1/A2-AA0 kategóriáig mérik össze gyorsaságukat a nevezettek. A Tavaszi Kupa kategória futamai mellett megrendezésre kerül egy Kölyök Sprint is, illetve az este fő attrakciójaként az utolsó futamban kiderül ki lesz a Tavaszi Kölyök Derby győztese! Ez a verseny 480 méteren indul szinte mindenhol a világon, ahol profi agárversenyek vannak és kizárólag 24 hónapos korig lehet rájuk nevezni. Ilyen alkalom a legtöbb esetben csak egyszer adódik egy agár életében, ezért a tavaszi és őszi ellés időszak miatt kétszer rendezzük meg a kölykök legrangosabb versenyét, minél többük számára biztosítani a lehetőséget a rangos cím megszerzésére.

A holnapi napon debütáló versenyzőink:

    • Orchid és Panthera alomtestvérek, Springwell Champ, a 2021-es Magyar Derby győztes kölykei, Petz László kenneléből.
    • Murcielago és Veyron is alomtestvérek, akik az este folyamán szintén pályára lépő Kengyelfutó Orlen kölykei, Szajka Kálmán kenneléből.
    • Flash, aki Isaszegi élményei után első ízben áll starthoz nálunk, Dr. Kalla Brigitta tréningezésében.
    • Best, Petz László és Narcisa Izvoran agara, aki írországi edzéseit követve először mérettetik meg versenyhelyzetben is.
    • Aiko, Bernáth Krisztina agara, aki négy rövidtávú edzést követően első alkalommal áll pályára, méghozzá 480 méteren a Kölyök Derby-ben.
    • Misa, Tőzsér Tamás legfiatalabb agara, aki a futam másik 4 agara mellett alomtestvérével, Aikoval is versenyzik.
    • És végezetül Juno, Berki László fiatal agara, aki szintén a Kölyök Derby mezőnyét színesíti első versenyével.

Rajtuk kívül számos jól ismert név, nagy kedvenc és pályakezdő titán méri össze sebességét, még felsorolni is sok lenne őket, így beszéljenek helyettem majd a futamok.
Az előrejelzések szerint az égiek is készülnek velünk a holnapi nagy napra és szünetet tartanak az esőzésekkel, úgyhogy nagy szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt személyesen a lelátón, ígérjük, hogy izgalmakban most sem lesz hiány…!

Kezdés: 18h

Részletes versenyprogram az alábbi linken: https://mla.kincsempark.hu/racecards/greyhound/2023-05-19

Élő közvetítés: https://kincsempark.hu/elo-verseny-kozvetites/
Fogadás: https://bet.lovi.hu/

SHARE THIS