/ by /   A nap híre, E-Turf Magazin, Hazai ügető hírek / 0 comments

Lady Flame Díj

Újra szombat, akkor csak is ügető versenynap lehet a Kincsem Parkban! A belépés továbbra is díjtalan, és aki valamilyen okból nem tudna kilátogatni, az élő közvetítésnek köszönhetően nyomon követheti a versenyek alakulását, illetve a bet.lovi.hu oldalon fogadhat is a hazai, illetve külföldi versenyekre.

Már a nap első futamában, a 14 órai Nyeretlenek Versenyében népes mezőny, 11 ló áll majd starthoz, ahol a gyakran hibázó, de remek képességű, Éden Evo lehet a favorit. De nem szabad elhanyagolni a sokat javulni tudó Elinor Ladyt, a legutóbb, a küzdelem hevében elugró Édes K-t, valamint a megbízhatóság mintaképét, Elegáns Hölgyet sem.

14:30-kor indítják majd az Elegant Lady Díjat, ahol ha nem hibázik, vélhetően behúzhatja nap nyerőjének is titulált, Davide Fling a versenyt. Két remek hároméves, és egyben Juhász Balázs idomítás is a dobogón köthet ki, egyikőjük, az idei szezonját győzelemmel kezdő, Escobar, a másik ügető, pedig a múlthéten új egyéni rekordot futó, El Diablo. Egy jobb pénzdíjas helyezésben bizakodhat a szintén fejlődésben lévő Dezmin Lady is.

Fél órával később már a nap egyetlen hosszútávú versenye, az Angol Lady Hendikep fog következni. Régi-új hajtójával,  Vakarcs RG szerezhet egy győzelmet Erdei Péterrel a sulkyjában, azonban figyelnie kell Velocity és Lakatos Árpád, illetve Bellini Fling és Farkas György összeszokott és eredményes párosára is.

A következő ügető verseny, a fordulóstartos és egyben segédhajtó-engedményes futam lesz, a Vas Lady Díj 15:30-kor. Az új tréningbe került Cyrano RG minden futása javulás, segédhajtóval is eredményes lehet, és megszerezheti idei első győzelmét. Aerodynamics új kézben fog versenyezni, ha jobb számával jelentkezne, megszorongathatna a favoritot, csakúgy, mint a rendre jól teljesítő Euzébió is. Dream of Mine, ha jól eljön a starttól, a dobogón köthetne ki.

Kis mezőnyt sorakoztat fel a Light Lady Hendikep 16 órakor, ahol több hasonló képességű ügető indul majd, azonban talán, a számára kedvezőbb távon futó, Can Tach Lux nyerheti a versenyt, de számolni kell a folyamatosan jól teljesítő Vanderle jó szereplésével is. Timoko R.L. amatőrrel hibázott, egy helyezéssel korrigálhatna.

Fél 5-kor kiegyenlített képességű lovak állnak starthoz a Brown Lady Hendikepben is, így nehéz egy kimagasló esélyre rámutatni. Berna Queen M folyamatosan eredményes és megérett már a győzelemre, azonban nem szabad hanyagolni a futam korelnökét, Reménységet sem, aki sorra gyűjti a helyezéseket. Hasonló dobogós helyezésben reménykedhet már elsőre, a közel egy évet kihagyó Breeze Up, valamint Álom Szépe is, ha jobb számát tudná hozni.

17:00-kor indítják majd a versenynap főfutamát, a Lady Flame Díjat, amelyben a bombaformába versenyző, Derby-aspiráns, Devoted és Csordás Emil párosát kell megvernie annak, aki nyerni szeretne. Erre legnagyobb esélye Como Tiagonak és Fazekas Imrének lehet, hiszen hosszú kihagyása után egy győzelemmel tért vissza duójuk május közepén, egy hosszútávú versenyben. A helyezések sorsába akár meg Celerina Boss Szokola Lászlóval és Benji Angyal Andorral is beleszólhat.

A 2022-es Lady Flame Díj nyerője Anybody volt Csordás Emillel, 1.19,0-ban 1960 méteren (középen 3-as)

 

A záró versenyünk a Platina Lady Díj lesz 17:30-as kezdéssel, ahol Acélos Fiú és Fazekas Andrea kettőse gyűjthet be egy újabb közös sikert. Be Happy kisebb pihenő után fut, ami előnyére válhat, ezzel megszorongathatja a favoritot Márton Lajos idomítottja. Carlos Fox és Trencsén is folyamatosan formát fut, bármikor megvillanhatnak.

 

 

SHARE THIS