/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Osztrák-magyar visszavágó

Az idei hazai versenykiírás szerint az augusztus 5-6-i hétvégén nem lesznek versenyek a Kincsem Parkban.
Ismét lesz azonban osztrák-magyar ügetős találkozó Badenben, méghozzá augusztus 6-án, vasárnap!
A tavalyi találkozó nagyon kellemesen telt, akik kint voltak Ausztriában, jól érezték magukat.
Az idei mítingre amatőröket is várnak a “sógorok” (amatőrverseny(ek) is kiírásra kerülhetnek), és természetesen idén is igyekeznek majd minden feltételt a lehető legkedvezőbbé tenni (a különböző költségekből jelentős engedményeket adnak), hogy ezzel is elősegítsék a minél nagyobb magyar kontingens érkezését.
A badeni versenykiírás július elején készül el, a magyar Versenytitkárság emailben vagy telefonon várja az idomároktól azon lovak listáját (legkésőbb június 12., hétfőig), melyekkel szóba jöhet az osztrák versenynapon történő részvétel. Ennek ismeretében segítjük majd a kinti kollégákat, hogy a lehető legkedvezőbb propozíciót tudják majd megjelentetni a magyar idomításban álló lovak szempontjából.
Fontos tudnivaló, hogy az osztrákoknál továbbra kötelező a Herpesz elleni alapimmunizáció (az első két oltás megléte már elégséges, a kettő között 21-60 napnak kell eltelnie), így akik augusztus 6-án terveznek a badeni versenyekkel, legkésőbb július elejéig gondoskodjanak a megfelelő állatorvosi bejegyzésekről!

SHARE THIS