Ismét Carlos Foxé a Jódlis Díj

A nap első futamában térhátránya ellenére, Enrico Fling és Búrány Adrián párosának sikerült győzedelmeskednie. Második helyét Dreamliner LIW tartotta meg Weber Zsolt hajtásában, míg harmadik Elinor Lady lett Dukai Tamással.

Élete második versenyében már nem talált legyőzőre Eurydice Márton Lajossal, és könnyen nyerték a futamot. Újabb ezüstérmet gyűjtött Elegáns Hölgy és Horváth Zoltán, aki mögött nagyot hajrázott Csodabogyó Varga Sándorral, de támadásuk most csak a harmadik helyre volt elég.

15 órakor startolt el a napi főverseny, a Jódlis Díj, ahol a tavalyi évhez hasonlóan, idén is nagyot rohamozva, Carlos Fox nyerte Nagy Ferenc II.-vel. Mögötte egy szép második hellyel korrigálta galoppját, Csábító R. Ozsvár Zoltánnal, a harmadik helyre pedig a nagy favorit, Creatine érkezett meg Hajnal Tibor hajtásában.

A Kaméliás Hölgy Hendikepben favorit győzelem született a visszatérő Beyond The Limits-nek köszönhetően, aki mögött szoros helyezett a hősiesen védekező Zselnice és remekül hajrázó, Dulcinea del Toboso lettek.

A tiszteletdíjas, Vután György Emlékversenyben az első sanszú, Universal Boynak sikerült behúznia a futamot Gyolai Zoltánnal. Az ezüstérmes helyet Zoom Photo és Pekker György párosának sikerült megtartania, a most is bronzérmet szerző Urban Legend és Szabó Lilla duójával szemben.

A nap nyerője, Ambrosia Gielle realizálta jó esélyét, és senkitől sem zavartatva nyerte a futamot Varga Sándor hajtásában. Mögötte Une Dame lett a második Márton Lajossal, míg harmadik Vanderle lett Komáromi Krisztinával.

A nap záró futama Balerina R. és Balogh Bernadett közös sikerét hozta, akit Anna követett Fejszés Kittivel. Harmadikként Can Tach Lux ért célba Milan Kovacevic-csel.

Folytatás jövő hét szombaton, a 109. Magyar Ügetőderbyvel, a Gróf Esterházy Miklós Móric Emlékversennyel valamint a Pannónia Díjjal!

Fotó: Péter Réka Photography

SHARE THIS