/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Idomári vélemények a Köztársasági Díjról

Duc de Connee – Zvonko Osterc: A hosszútáv nem okoz számára problémát, ahogy ezt mutatta a 109. Hungária Díjban is. A kedvére nem panaszkodhatunk, azonban vannak olyan lovak, amik jobb formában vannak, mint az én idomítottam. A legnagyobb ellenfelünknek Mauglit tartom, így a jobb pénzdíjas helyek valamelyikével elégedettek lennénk.

Khalid – Robert Gramüller: Khalid az elmúlt időszakban nyereg alatti versenyekben indult több alkalommal, amelyekben igen eredményesen szerepelt. A Kincsem Parkban szerzett már egy elsőséget, így ismeri a pályát, a táv sem okoz neki gondot, döntős futást várunk tőle.

Maugli – Janko Sagaj: Maugli három utolsó versenyében remekült futott, ahol a kétszer egyéni rekordokat is ügetett, két hete 1.12,3-at a mondenai pályán, egy számára nem ideális lefutású versenyben. Bízunk abban, hogy a tavalyi, ugyanebben a versenyben mutatott teljesítményét adja, amivel teljes mértékben elégedettek lennénk.

Reckless – Zoltan Ozvar: A Marschall József Emlékversenyben hozta klasszisát, ami a negyedik helyre volt ott elég, azonban az ezt követő futása alkalmával valamiért elbizonytalanodott a befutó elején és hibázott, így kizárták a versenyből. Reméljük, hogy szombaton jó napot fog ki, és akkor eredményes szereplést várunk tőle.

Faith Trot – Balogh Bernadett: –

Cardenas Baba – Goran Zolnaji: Sorra szerzi a jobbnál jobb helyezéseket és mutatja, hogy van keresnivalója a legjobb idősebb lovak között. Az utolsó versenye óta munkában folyamatosan jól teljesít, és jókedvnek is örvend, így bízunk abban, hogy egy újabb dobogós helyezést szerezhetünk.

Bonaparte Boss – Veljko Mazsity: A tavalyi évben ebben a futamban állította be a korosztályos pályarekordot. Hasonlóan jó formában van most, mint egy évvel ezelőtt ilyenkor. A felkészítésén semmit sem változtattunk, így jó szereplést várunk tőle.

                                                                      -Toncsi-

Jozé Sagaj Maugliról:
Nagyon bízom Maugliban, győzelmet várok tőle! Erre feljogosítja utolsó 3 versenye, amelyek közül az olaszországi volt a csúcs, hiszen 1600 méterre 12,3-at ment, ami mérföldre az egyéni legjobbja (A futam videója ezen a linken. Remélem, hogy ezt a modenai formáját áthozza ide, a Kincsem Parkba is! Ha így lesz, akkor – némi szerencsével is persze kicsit megtámogatva – biztos, hogy lovam harcolni fog a győzelemért!

Versenyről versenyre jár, melyek között csak sima intervallum tréningeket megy, így nincs szüksége plusz felkészítésre.

                                                                           -Kőmi-

 

 

SHARE THIS