/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Újabb kiemelt versenyek a szombati programon

Újra szombat, ami csakis ügető versenynapot jelenthet!

A belépés továbbra is ingyenes!

Kilenc futamot, köztük két kiemelt nagyversenyt is futnak az ügetők, hiszen a hagyományos, hosszútávú Köztársasági Díj a régió kiváló, idősebb lovait hívja a 2400 méteres startvonalhoz. Felmerül a kérdés, hogy vajon sikerülhet-e a szlovén vendégnek, Mauglinak (Jozé Sagaj) a triplázás? Hiszen 2021-ben és 2022-ben is az övé volt a trófea.

Míg a 90. Kétévesek Nagydíjában egy újabb ifjonc reménység lép majd be a korosztályának legjobbjai közé. Rutintalan csikók révén bármi megtörténhet, bárki hibázhat, ami könnyen egy hihetetlen osztalékot eredményezhet a lefutást követően. Azonban képesség tekintetében vélhetően Fabrice (Fazekas Imre), Fantastic Love (Balogh Bernadett), Fendi (Juhász Balázs) és Friday Night (Christoph Schwarz) döntheti el a dobogós  helyezések sorsát.

Természetesen a két kiemelt verseny mellett hét roppant izgalmas futam várja a Kincsem Parkba látogatókat, valamint az online felületeken követőket és a fogadni vágyókat.

Elsőként az engedményes, fordulóstartos versenyben Eden CD (Kolozsi József) szerezheti meg élete második sikerét, míg az Omnia Díjban a legutóbb peches versenyt futó Dignitá (Juhász Balázs) teljesítménye mellé, ha most szerencse is párosulna, a győzelemért lehetne majd harcban.

A harmadik futamban, tulajdonosi körét egy újabb győzelemmel örvendeztetheti meg Velocity és Kolozsi László párosa. Fél órával később, a még talpon lévő hároméves tehetségek mérik össze tudásukat az ÜTOE Nagydíjban, ahol vélhetően Enjoy (Fazekas Imre), Eternity Bar (Josip Gabric), valamint Éjjeli Hölgy (Horváth György) csatázhat majd az elsőségért.

A napi főfutamban, a Rommi MMS Díjban roppant jó mezőny jött össze. A pazar formában lévő Viper (Christoph Schwarz) akár egy győzelemmel is bemutatkozhat a Kincsem Parkban, azonban erős ellenfélnek ígérkezik még Maya Viva (Janko Sagaj), Coach Degli Dei (Goran Zolnaji) és Catania R. (Marko Slavic) is. A hosszútávú Vatikán Hendikepben is érdekes a felállás, hiszen többen is esélyesek lehetnek az aranyérmes helyre, akár Creatine (Hajnal Tibor), Villeneuve (Lakatos Csaba) Carlos Fox (Nagy Ferenc II.) is.

Végül a nap záró futamában sem könnyű rámutatni a favoritra, hiszen az amatőrrel is jól szereplő Danubia Lux (Branko Skenderovic),  az óriásit javult Zara Mia (Nagy Ferenc II.), utolsó futásától eltekintve  Can Tach Lux (Milan Kovacevic) vagy akár a korelnök Philadelphia (Varga Sándor) szerezhet egy újabb első helyet.

SHARE THIS