/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Maugli harmadszor, Fantastic Love először

Ismét jött, látott és győzött Maugli, 2023-ban is a szlovén klasszis volt a Köztársasági Díj főszereplője. A hétéves herélt csak játszott az erős, nemzetközi mezőnnyel, és Joze Sagaj irányításával, 15.2-es időt ügetve zsinórban harmadszor is megnyerte a két körös, kiemelt futamot.

A 90. Kétévesek Nagydíjában is a papírforma érvényesült, a favoritok közül Fantastic Love volt a legerősebb a befutóban, Balogh Bernadett idomítottja látványos rohammal bizonyította, hogy jelenleg ő az évjárat királynője.

A háromévesek legjobbjai az ÜTOE Nagydíjban találkoztak, és ahogy a nyári kiemeltekben, ezúttal is Enjoy szerezte meg a győzelmet, megszokott hajtójával, Fazekas Imrével.

Erős verseny volt a Romi Mms Díj, melyet végül Catania R. (Marko Slavic) húzott be kitűnő átlagot futva. A délután elején, a Racerstina Díjban Downtown Girl M (Nagy Ferenc II.) volt a legjobb, míg az Omnia Díjban Drina TIM (Búrány Adrián) folytatta remek sorozatát. Az új istállóba került Ciklon Fox (ifj. Turbucz Sándor) sikerét hozta Bessenyői Nadin születésnapi futama, remek osztalékokat eredményezve. A program végén is jól futottak a favoritok, a Vatikán Hendikepben Creatine (Hajnal Tibor), míg a Lester Hendikepben Danubia Lux (Branko Skenderovic) realizálta esélyét.

SHARE THIS