/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Anybody 15,8 a napi főversenyben

A Prix d’Amérique napján futották a Kincsem Parkban az idei második második ügető versenynapot.
A napi főversenyben a tél legjobbjai tündököltek, Anybody és In Love Danover főszereplésével. A jó tempóról Malvazija B Tomazic gondoskodott, a befutóegyenes elejéig vezetett, majd jött a hűséges kanca, Anybody és látványos csatában Csordás Emillel visszaverték In Love Danover támadást. A győzelemhez topformát kellett futni, a 15,8-es nyerő forma egyéni legjobbja is egyben.

Tökéletesen sikerült a Nyeretlenek Versenye Angyal Andor számára, két idomítottja egymás között döntötte el a versenyt, a célban Dancing Lady volt az erősebb Dukai Tamással. A nap második futamában, a népes Kincsem Park Kupában hatalmas meglepetést láttunk, a nyerő ló, Bing Crosby AT sikere 8.520 forintot ért, a sima befutó 221.120 forintot fizetett, míg a klasszikus hármasbefutóra találat sem volt, de a speciális osztalék is 178.000 forintig kúszott fel. A harmadik futamban Eunike T Boko, a negyedikben Breeze Up ért el szép sikert, utóbbi ismét hozta a magas osztalékokat. A Hitves Hendikep Horváth Zoltán istállójáról szólt, Zente pályafutása 23. sikerét aratta, ezúttal tréningtársa, Celerina Boss előtt.

Jól futottak a favoritok a nap utolsó futamában. Vitya lejelentésével Bellini Fling és Dulcinea del Toboso külön versenyét végül utóbbi nyerte Fejszés Kittivel. Utóbbi siker azt is jelenti, hogy trénere Horváth Zoltán nyerte a mesterek napi külön csatáját, 15 pontot gyűjtve előzte meg Angyal Andor (12 pont) és Kolozsi László (11 pont) párosát.
A következő versenynapra február 10-én szombaton kerül sor, amikor a szezon első komolyabb futamát, a Sennyey Géza Emlékversenyt futják az ügetők.

SHARE THIS