/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Vimpex Tabak Díj – kezdés 13 órakor!

Újabb szombat, ami újabb ügető versenyeket jelent a Kincsem Parkban. Hét futam kerül megrendezésre március 9-én, amelyeket a helyszínen, illetve online is lehet követni a kincsempark.hu élőközvetítésén, és a bet.lovi.hu oldalon. Utóbbi oldalon természetesen fogadásokat is lehet kötni a versenyekre.

A belépés továbbra is ingyenes! A részletes program ide kattintva érhető el.

A teltházas Jávor Class Hendikeppel kezdődik a versenynap, ahol a kényszerpihenő után visszatérő Utódló (Tänczer Tamás am.) indul favorit eséllyel, azonban erős ellenfélnek ígérkezik idomárja kezében Csikós (Márton Lajos), Csillagfény R. (Hegedűs Tamás) és Bing Crosby AT (Várhidi Róbert).

Az előző futammal ellentétben, a Száguldj Díjban elég sok párosnak meg van az esélyes a győzelemre. Ilyen például a legutóbb óriási meglepetésre győzni tudó, Emilio Family (Kerekes Ervin), a régóta a célt kerülgető Eperke (Nagyváry Andrea), a győzelemmel bemutatkozó Fermina Daza (Angyal Andor) és Milan Kovacevic kezében Fany is.

Két egymást követő izgalmas futam fog következi, a Naomi és a Zséda Díj. Előbbiben az ötéveseké lehet a főszerep, hiszen Daytona Spav (Veljko Mazsity), Drina TIM (Búrány Adrián) és Diana Krall AT (Hegedűs Tamás) dobogós helyezése tűnik a legvalószínűbbnek. Míg az 14:30-kor elstartoló versenyben az egy évjárattal fiatalabbak teljesítménye kerül fókuszba, ahol több remek képességű ügető is starthoz áll, hiszen Erzsébet Királynő (Kolozsi Sándor) utoljára topformával lett ezüstérmes, míg, ha nem hibázik, szintén pihenő után, akár Éden Evo (Lakatos Csaba) vagy Treue (Búrány Adrián) is elsőként haladhat át a célvonalon.

15 órakor vezeti fel a startautó a napi főverseny, a Vimpex Tabak Díj mezőnyét a 2400 méteres startvonalhoz, ahol hiba nélkül és távbírást igazolva, a jelenlegi évjárat első, Enjoy (Fazekas Imre) gyűjthet be egy újabb elsőséget. Azonban több, kiváló formában lévő idősebb ügető is erős ellenfélnek ígérkezik, legyen itt szó akár Charming Boy-ról (Hajnal Tibor), akár Anybody-ról (Vezér Emese) vagy Bobby Fischerről (Juhász Balázs).

Fél órával később már az amatőrök versenye fog következni, ahol a tavalyi champion, Gyolai Zoltán megszerezheti idei első helyét Cukrom sulkyjában ülve. Dobogós helyezésben bizakodhat még Bezique Va Bene (Szilágyi Bulcsú) és Baraka SS (Turbucz Sándor) is.

A nap záró versenye a fordulóstartos Nelli Gull Hendikep lesz, ahol Bűbájos (Nagy Ferenc II.) duplázása tűnik a legvalószínűbbnek, azonban Lingot AT (Szokola László) és Casino Royale (Angyal Andor) jó futására is számítani lehet.

 

SHARE THIS