Balogh Levente Flying Aquangel sikeréről

A Szentkirályi Magyarország alapító tulajdonosa, akit elsősorban a Cápák között, illetve manapság az Álommeló elnökeként ismerhetünk a médiából, tavaly óta a versenylófuttatók táborát gyarapítja. Kiváló lova, Flying Aquangel, aki már az elmúlt évben, kétévesként is bontogatta szárnyait, a Papp Sándor Emlékversenyben megszabadult nyeretlenségétől és jó eséllyel készülhet akár a Magyar Derbyre is. Tulajdonosának megvolt a kellő türelme ahhoz, hogy a „vízangyal” kibontsa szárnyait. Boldogan nyilatkozott Balogh Levente a versenyt követően Krebs Andrásnak:

„Bízom mindig a sikerben, és vártam már Flying Aquangel győzelmét is, amelynek már itt volt az ideje. Fantasztikus sikert szállított ezzel a sikerrel idomárasszonya, Molnár Gyöngyi, neki és az egész csapatnak köszönöm a munkát, barátaimnak pedig a buzdítást. Csodálatos érzés, hogy szinte csak most léptem be a lóversenyes közegbe, és máris sikerült egy ilyen szép eredményt elérnem. Ebben a sportban „kibic” voltam, ezért nem akartam a dolgok folyásába beleszólni lovamat illetően, ezt meghagytam a szakembereknek. A versenynapon Gyöngyi már nyert két komoly futamot, jeleztem is neki, hogy nosza, itt az idő megnyerni a harmadikat is😊. Köszönöm szépen neki!”

Molnár Gyöngyi mindezt viccesen kiegészítette azzal, hogy úgy fest, külön érzékük van arra, hogy kvázi „késői” lovakat válasszanak ki, így megköszönte Balogh Leventének, hogy volt türelme és bizalma ahhoz, hogy elérhessék ezt az eredményt, mert a lósportban ez rendkívül fontos ismérv.

 

-Kömi-

SHARE THIS