/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Coral Star Díj az ügetőn

Nyolc izgalmas futammal várja szombaton az ügető szerelmeseit a Kincsem Park.

A belépés továbbra is díjtalan!

A részletes versenynapi programot itt lehet elérni: PROGRAM

 

14 órakor a fordulóstartos Just a Star Díjjal kezdődik  a versenynap, ahol több remek esélyű ló is szerezhet egy újabb győzelmet. Ilyen páros például Endless Love (Dukai Tamás), Édes K (Kolozsi László) és Morena LV (Erdei Péter) is, akiknek számítani kell az eredményes szereplésére.

Fél órával később is egy igen kiegyenlített futam fog következni, a Hunter Star Díj, ahol Trencsén (Kolozsi Sándor), Zara Mia (Nagy Ferenc II.), Andy Baby (Kolozsi László) és Kokomo Harley (Hegedűs Tamás) kvartettjéből kerülhet ki a nyerő.

A nap harmadik versenye a hosszútávú, Kincsem Park Kupa III. állomása lesz, amelyben klasszisa révén, Uptown Boy M (Erdei Péter) megszerezheti idei első győzelmét, azonban erős ellenfélnek ígérkezik még Csillagfény R. (Hegedűs Tamás), Ann Bella M (Bordács Lajos) és Zénó Boko (Mészáros Patrik) duója is.

15:30-kor startol el a Nyeretlenek Versenyének I. része, ahol First Home (Milan Kovacevic) és Follow the Flow (Kolozsi László) csatájára van kilátás. A ketté osztott futam másik részében (startidő 17:00) már nem ennyire könnyű rámutatni a nyerőre, hiszen a rutinos Electra N (Dukai Tamás) és Flinga VT (Tänczer Tamás am.) elsősége tűnik a legvalószínűbbnek, azonban kvalifikációs ideje alapján Fortuna Ville (Búrány Adrián), valamint idomárja kezében Firkó (Kolozsi László) is komoly esélyekkel áll starthoz.

16 órai kezdettel ismét egy fordulóstartos verseny fog következni, a Glamour Star Hendikep, ahol térhátránya ellenére papíron remek esélyt képvisel Downtown Girl M (Nagy Ferenc II.). Újabb virágzását éli azonban Bezique Va Bene (Ifj. Veres László) is, így az ő jó futásával is számolni kell, csakúgy, mint az új tréningbe került Inforgettable (Weber Zsolt), valamint trénere kezében Reménység (Budai Attila) is.

Fél óra múlva már a napi főverseny, a Coral Star Díj mezőnyét vezeti fel a startautó az 1800 méteres startvonalhoz, amelyben az egy hete kiemelt versenyt nyerő, Street Genius (Fazekas Imre) duplázása várható. Premal MS (Marko Slavic) hibával kezdett az előbb említett nagyversenyben, ha ezt most nem teszi dobogón végezhet. Anybody (Csordás Emil) a hűség mintaképe, így itt is küzdelembe érhet, csakúgy, mint a Pulay Kornél Emlékverseny után valamivel könnyebb feladat elé állított, Dallas Dei Greppi (Boris Novic).

A nap záró futama a Jackpot Star Díj lesz, ahol a sorozatnyerő, Eunike T Boko (Goran Zolnaji) készül idei ötödik első helyének megszerzésére. Azonban Cherie Bella M (Marko Slavic) amatőrrel is jól ment, megszorongathatja a favoritot. Emerald (Vezér Emese) remek versennyel jelentkezett, autóstartra még erősebb lehet és Easy Bet (Tänczer Tamás am.) óriásit javult március közepén, amely formával itt mindenképpen dobogóra várható.

SHARE THIS