/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Idomári vélemények a 115. Nemzeti Díjról

Balogh BernadettFatiqué de je t’aime, Fabrice, Enjoy: Fatiqué de je t’aime utoljára hibázott, de erről nem tehetett. Eredményes futást várok tőle ebben a mezőnyben. Fabrice a Próbafutam óta nem igazán találja önmagát, a munkájára nem lehet panasz, remélem ezúttal ezt a versenyben is vissza tudja majd adni.Enjoy jó formában van, sokat nyugodott, bízunk abban, hogy a fordulással sem lesz gondja. Klasszisát már többször bizonyította, így térhátránya és kisebb kihagyása ellenére is bízunk a jó szereplésében.

Juhász BalázsFendi: Idei első startjánál hibával kezdett, azóta változtattunk a patkolásán, ami reméljük előnyére fog válni. Amennyiben rendesen körbemegy, bízunk egy pénzdíjas helyezés elérésében.

Angyal AndorFárosz: Jókedvűen dolgozik a tréningek során, semmit sem változtattunk a felkészítésén. Idei két futása önmagáért beszél, bízom benne, hogy ezúttal is kiadja magából a maximumot, és akkor eredményes futást várok tőle.

Búrány AdriánFreya T Boko: Freya T Boko a Ferge László Emlékversenyben aratott győzelmét követően, megfelelően regenerálódott, és a felkészülése is a tervek szerint alakult. Véleményem szerint a hároméves évjárat társait tartja, viszont a már bizonyított négyévesek kemény ellenfélnek ígérkeznek.

Veljko MazsityEternity Bar: Legutóbbi versenye szerencsétlenül alakult, így az ott futott ideje nem mérvadó, azonban előtte jó formában volt. Azóta is jól dolgozott, bízom eredményes futásában.

SHARE THIS