/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Idomári vélemények a Hippodrom és Lovarda Sprinter Kupáról

Goran ZolnajiUnno del Duomo, Cardenas Baba: Unno del Duomo Milan Zan-nal óriásit futott Ausztriában a Preis der Stadt Wien-ben, amely után megfelelően regenerálódott. Jó kedvnek örvend, munkában is jól megy, így eredményes futás várok tőle ezúttal is. Cardenas Baba az előbb említett futamban nem úgy futott, mint, ahogy azt itthon tette előtte. Ennek hátterében egy vírus fertőzés állt, amelyet kikezeltünk, de még nincsen top formában, ennek ellenére bízom az ő jó szereplésében is.

Zvonko OstercDuc de Connee: A hosszútávú Dr. Borostyánkőy Tamás Emlékversenyben is pénzdíjas helyen zárt és a rövidebb táv még jobban előnyére válhat. Formájára nem panaszkodhatok, így dobogós helyezést várok tőle.

Janko SagajMaugli: Remekül indult számára a 2024-es év, hiszen januárban egy győzelemmel kezdte meg a szezont Firenzében, majd februárban sajnos elkapott egy vírus fertőzést, amelyből szerencsére teljes mértékben felépült. Bolognában folytatódott a karrierje, ahol hatalmas finissel a második helyen végzett. Reméljük vasárnap megmutatja, hogy mennyire szeret a Kincsem Parkban versenyezni.

Wolfgang RuthDiamant Venus: Az egész istállónk valamilyen oknál fogva teljesen formán kívül van, ami sajnos Diamant Venusra is igaz. Egyszer jól, egyszer kevésbé jól teljesít. A Preis der Stadt Wienben nyújtott teljesítményével teljes mértékben elégedett voltam. Ha ezúttal is úgy fut, mint az előbb említett futamban, Mauglit legnagyobb ellenfele lehet.

Veljko MazsityBonaparte Boss: Idomítottam ismét bombaformában van, sorra nyeri a kiemelt versenyeket. Futásról futásra bizonyítja klasszisát, így ebben a nagyversenyben is bízom kivételes képességében.

SHARE THIS