Idomári vélemények a nagydíjakról

Alagi Díj

Csontos PálCarreras, Géza, Melarris

Carreras nagyon kései ló, származása még ennél is hosszabb távra predesztinálja. Az eddigi kevés futása miatt, mindenképpen kell bele a verseny, de múltkori stílusa mindenképpen bíztató. Ambiciózus, fiatal lovasával meglepetést szerezhet. Géza napról-napra jön előre munkában, komolyodik, lovasa is nagyon bízik benne. A táv újdonság lehet neki, de eddigi futásai alapján további javulást vár tőle mindenki. Nagy öröm, hogy Melarris hazai tenyésztésű lóként, Dióspusztáról került az istállónkba, eredményes szereplésével mindannyian elégedettek lennénk. Ez lehet a főpróbája a többi klasszikusra, klasszis lovasával fejtörést okozhat a fogadóknak.

Miroslav JovanovicExact

Nagyon jó formában van, bár múltkor problémája akadt a verseny hajrájában. Először fut 2000 méterre, de munkában azt mutatta, hogy állja a távot.

Molnár GyöngyiFlying Aquangel

Kedvez neki ez a táv, a múltkori versenye pedig hozott rajta előre. Meglátjuk mire lesz képes, mindenesetre bízom benne.

Soltész AndrásLakhan

Be lett dobva a mélyvízbe, de jól eszik, jól érzi magát és remekül dolgozott. Kíváncsian várjuk, hogy ez mire lesz elég.

Kovács SándorMágnás Öcsi

Igazán távbírást még nem igazolt számomra, de tréningben jól mutatkozott, és ha a 2000 méter nem lesz hosszú neki, akkor küzdelembe várom.

Zala CsabaTimur, Pescara

Évjárattársaik között szeretnénk megnézni őket, az utolsó héten hosszabb munkákkal készültek. Kíváncsian várjuk, milyen helyezést tudnak elérni.

Radics-Berghoffer SzandraLady Lilibetrage

Kondíció munkákkal készült, frissen van tartva. Rendben zajlott a tréningje, tisztes helytállást várok tőle, nem elképzelhetetlen az első ötbe kerülése.

Millenniumi Díj

Csontos PálAmore Boy, Eggi’s Choice, St Pantaleon

Amore Boy az istálló kedvence, minden szempontból extra versenyló. Az istállólovas, a táv, minden mellette szól, semmiképp sem hagyható figyelmen kívül. Nehéz véleményt mondani az öreg, már bizonyított Eggi’s Choice-ról, de ha kifog egy jó napot, feltörekvő lovasával újfent megtréfálhat mindenkit. St Pantaleon nem tudott itthon futni, így a külföldi fellépéseire kell támaszkodnunk. A tulajdonosok nagy bizalommal vannak iránta, de sajnos a hazai gyepet még nem kóstolta meg. Lovasa garancia rá, hogy ami benne van, azt kihozza belőle.

Miroslav JovanovicIl Ministro

Ismét formába lendült és munkában is jól dolgozott. Az 1800 méteres táv testhezállóbb neki, mint a mérföldes, ezért is remélek tőle eredményes szereplést.

Zala CsabaLost In Space, Delikát

Elég erős mezőny jött össze az idei Millenniumi Díjra, így reálisan nincs nagy esélyünk. Ettől függetlenül mindkét lóban bízunk és pénzdíjas helyezés elérését tűztük ki célul.

Molnár GyöngyiLuis Fernando

Két komoly verseny után indul, nagyon jó formában van és bízom benne, hogy a táv sem jelent neki problémát. Nehéz verseny lesz, de mindenképpen a frontba várom.

A szerkesztőség véleménye  – Matt Machine

Az osztrák színekből futó ötéves télen is talpon volt, a legerősebb francia pályákon is versenyzett, hiszen futott Chantilly-ban és Saint-Cloud-ban is, ráadásul mindig közel végzett a fronthoz. Kinti formája alapján, ha fekszik neki a Kincsem parki pálya, harcban lehet a dobogós helyezésekért.

Maronka GáborDifferent Illusion

Megfelelően sikerült a felkészülése, kicsit az időjárás és a száraz talaj, ami hátráltat minket. Ennek ellenére örülnék egy pénzdíjas helyezésnek. Sok sikert kívánok minden résztvevőnek!

Kovács SándorLight Blue Sky

Mindig ott van a helyezettek mögött és nincs rossz formában. Rutinosabb lovassal pénzes helyezésre számítunk tőle.

SHARE THIS