/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Magyarok külföldön, Enaaya sikere (videókkal)

Szép eredményekkel gazdagodott a magyar lóversenysport a 3 P istállónak köszönhetően. Vasárnap ugyanis négy indulónk járt Pozsonyban, közülük a fiatal Enaaya (Martin Laube) volt a legjobb, aki a Cena Shamal Sally-ben szerzett start-cél győzelmet. A tehetséges import mindössze két hete a kapunyitón mutatkozott be pályafutása során először, akkor 8. helyen sikerült végeznie és csupán néhány hét kellett ahhoz, hogy egy nagyon szép győzelemmel igazoljon óriási javulást.

Enaaya sikeréhez hozzátartozik, hogy fél kilós túlsúly mellett, végig vezetve sikerült mindenkit megvernie, a bírói ítélet három hosszas fölényt állapított meg.

A futam visszanézhető az alábbi linkre kattintva!

Szívmelengető volt látni a 2017-es Derby-győztes, Eminens (Martin Srnec) visszatérését, aki a Vel’ká aprílová cena VETIS-ben mindössze egy fejhosszal kapott ki Mooreen-től. Reméljük nagy kedvencünk hamarosan itthon is újra számot ad tudásáról, már nagyon várjuk a következő szereplését. A további három indulóval érintett szlovák futamban Sárkányfű (Martin Laube) 7. helyen, Medyna (Jakub Pavlícek) sokáig vezetett, de elfáradt és végül a 9. helyen végzett.

A futam visszanézhető az alábbi linkre kattintva!

A részletes eredmények az alábbi linken elérhetőek

Gratulálunk a győztesnek és a helyezetteknek!

Varga Áron

Fotók: Závodisko Bratislava, 3 P istálló

SHARE THIS