Idomári vélemények a Bródy János Emlékversenyről és a Tavaszi Hendikepről

Idomári vélemények a Tavaszi Hendikepről

 

Ifj. Döme ImreZselnice és Bezique Va BeneZselnice egy hete futott, akkor rosszul alakult számára a verseny, de még is a bronzérmes helyen tudta zárni a futamot. Jó szereplést várok tőle, Fazekas Imrével indul most, így párosuk bármire képes lehet. Bezique Va Bene nagyon jó kedvű, többségében kondíció munkákkal készültünk erre a versenyre, bízom benne, hogy az első három hely valamelyikére odaérhetünk.

Aleksandar Dimitrijevic – Daenerys: Fiorina lányával kifejezetten a Tavaszi Hendikepben való futás volt a cél. Nagyon jól dolgozott, jó kedvű, jól érzi magát, így bízunk abban, hogy a dobogó valamelyik fokára felérhetünk majd.

Weber Zsolt – Vezér: Két héttel ezelőtt futott utoljára versenyben, ami véleményem szerint igen jól sikerült, nem készültünk azóta különleges munkákkal. Visszatérő formája bizalomra ad okot, így mindenképpen az első három hely valamelyikére várom. Legnagyobb ellenfeleinknek az 1980 méterről forduló hármast tartom.

Nagy Ferenc II. – Sziklaszirt és Ciklon Fox: Idén roppant kiegyenlített mezőny jött össze ebben a kiemelt versenyben. Mindkét lovunk formába van, így bízunk eredményes szereplésükben.

Miskolcsik Valentin – Timoko R.L.: A téli pihenőjét követően februárban kezdte meg a felkészülést, és ennek tudatában múlthéten futott először, ami egy jó felhozó futás volt erre a versenyre. Véleményem szerint tartania kell lovamnak ezt a mezőnyt, de nem szabad Nagy Ferenc II. idomítottjairól sem megfeledkezni, hiszen mindkettő erős ellenfélnek ígérkezik.

Vekas Zoltán – Che Comandante: Lovamnak idén már van két futás a lábában, amelyből csak az egyikkel vagyok elégedett. Ugyan még nincs teljesen top formában, de ettől eltekintve jó szereplést várok tőle.

Kolozsi László – Farya BD: Nagyon jó formában van, legutóbb hosszútávon is magabiztos győzelmet arattunk, amely mindenképpen bíztató előjel. 40 méteres térhátrányból nincs könnyű dolgunk, de bízom eredményes szereplésében. Legnagyobb ellenfelünknek Timoko R.L.-t és Sziklaszirtet tartom.

 

Idomári vélemények a Bródy János Emlékversenyről

 

Aleksandar Dimitrijevic – Sabath Black A.T.: Ő egy nagyon karakteres, speciális ügető. Ugyan két hónapja van csak az idomításomban, de a jövőre tekintve látok benne fantáziát, hogy felérjen a legnagyobbakhoz, ezért is indítottam el ebben a kiemelt versenyben. Jelent pillanatban tudása szerintem egy jobb pénzdíjas helyezésre lehet elég.

Veljko Mazsity – Zitti Tutti: Két hete megkapta elsőfelhozó versenyét, amely egy szoros ötödik helyet jelentett számára. Jó kedvű, jól dolgozik, eredményes szereplést várunk tőle.

Lakatos Árpád – Zlatan LIW: Lovam erre a futásra már új helyén készült, ami véleményem szerint jól sikerült, bízunk eredményes futásában.

Goran Zolnaji – Cardenas Baba és Unno del DuomoCardenas Baba első Kincsem parki versenye jól sikerült, és megmaradt a jó kedve is, illetve remekül is dolgozott, jó futást várok tőle. Unno megnyerte a Sennyey Géza Emlékversenyt célfotóban, ami véleményem szerint az én “hibám” lehetett, mivel miután élre kerültem igen lelassítottam a versenyt. Futás után jól regenerálódott, Kolozsi Sándor pedig már ismeri, így jó futást várok tőlük.

Juhász Balázs – Zante Font: Utolsó versenyében a Sennyey-ben nagyon jó formát igazolt, amivel elégedettek voltunk, hiszen nagyon kis különbséggel kapott ki Unno del Duomotól. Azóta kondícionális munkákkal készültünk, jól dolgozott keddi zárómunkájában is. Sok esélyes, kiegyenlített mezőny jött össze idén, bármilyen sorrend elképzelhető, így térhátrányunk ellenére mi is harcban lehetünk a dobogó valamelyik fokáért. Legnagyobb ellenfelünknek Zitti Tutti-t tartom.

SHARE THIS