/ by /   Friss hírek, Interjúk-szakcikkek / 0 comments

A Klicsu fivérek St. Moritzban!

Írta: Kovács Botond.

Klicsu Márton és új pónija Priestwood Indiana Jones

Örömmel jelentjük, hogy a Connolly’s RED MILLS – Magyar Póni Championátus két ifjú lovasa, a Kincsem Park és Nyírpazony büszkeségei Klicsu Márton és Klicsu Vince a világ egyik legkáprázatosabb mítingjén, a St. Moritz-i White Turfön jártak február 10-én. A fivérek közül tavaly Vince már letette névjegyét egy győzelemmel, idén mindkét derék fiú starthoz állt.
Elsőként Vince pattant nyeregbe svájci meghívásnak eleget téve (!) a Preis des Parkhotels Margna Sils und der Gemeinde Sils 500 méteres sprintjében a helyi tréningben álló Pedro nevű fekete herélten, és a negyedik helyet szerezte meg.

Klicsu Vince és BZ Szamba

A két testvér a Preis der Gammeter Media und Engadiner Post 700 méteres futamában is starthoz állt, ahol Vince remek tempóérzékkel a harmadik helyet csípte el a család hűséges BZ Szambáján a szemfüles és virtuóz lovaglást bemutató bátyja Márton előtt, aki új póniját a tarka Priestwood Indiana Jonest ülte.
A két bátor fiú kemény és elszánt munkájának és szüleik dr. Klicsu László és dr. Málik Zita kitartó és áldozatos támogatásának és egyben szervező munkájának köszönhetően másodszor képviselték lovasaink Magyarországot a világhírű alpesi lóverseny mítingen. A sikerekben osztozik lovasaink felkészítő trénere Garai Richárd.

Bravó fiúk! Hajrá Magyarország!

SHARE THIS