KINCSEM+ NEMZETKÖZI LÓ- ÉS AGÁRVERSENY ÉS FOOD TRUCK SHOW

Újabb háromnapos fesztivál a Kincsem Parkban!

1 nyelv, 1000 íz, avagy Portugál Nyelvű Nemzetek Fesztiválja az őszi Food Truck Show-n!
Az agár-ügető és galopp versenyek mellett rögbi torna és számos ingyenes program kedvez a legkisebbeknek is.
Brazil tánc-show, karnevál, dobkoncert, angolai zenészek és táncosok, Fado énekes és egy Lisszaboni lemezlovas mind rád várnak szeptember második hétvégéjén!

A finom falatokról természetesen Food Truck-ok gondoskodnak, ahol ezúttal a magyar szakácsok mellett autentikus chefek dolgoznak majd azon, hogy az ízek ne csak hasonlítsanak az eredetihez.

Dátum: 2022. szeptember 9-11.
Belépő ára (csak szombaton és vasárnap): 2000 forint/fő
14 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Kincsem+ fogadással a Food Truck Show-ra!

2022.08.29 – 2022.09.09.között vásárolt 1200 Ft összértékű fogadásod most egy páros belépőt ér a Kincsem Parkba, a 2022.09.09 – 2022.09.11. között megrendezésre kerülő Kincsem+ Nemzetközi Ló- és Agárverseny & Food Truck Show szombati vagy vasárnapi napjára!

A promóció részletei és a belépőjegyek átvételének pontos feltételi a https://kincsempark.hu/parosbelepo oldalon tekinthetők meg.

Programok

2022. szeptember 09., PÉNTEK – AGÁR
17:00-kor nyitja kapuit a Park, a versenynapot 18:00-kor egy portugál lemezlovas nyitja meg. 19:00-22:00-ig az agaraké lesz a főszerep, elérkezünk a kétnapos Nemzetközi Európa Derby előfutamaihoz, majd 23:00-ig ismét a DJ gondoskodik a remek hangulatról.

2022. szeptember 10., SZOMBAT – ANGOL TELIVÉREK
11 órától látogatható a rendezvény, a versenyek délben kezdődnek. Először póniknak drukkolhatunk, majd telivérek állnak starthoz. Nagydíjak (Kincsem Díj, Aperianov Zakariás Emlékverseny – Imperiál Díj, Overdose Díj) Liga futamok és gátverseny is színesíti a versenyprogramot, míg a napot egy 21 óráig tartó portugál Jazz nagykoncert zárja.

2022. szeptember 11., VASÁRNAP – ÜGETŐK és AGARAK
11 órakor lesz kapunyitás, déltől a Nemzeti Lovas Színház tart bemutatót. A látogatókat 18:00-ig FesztiválRögbi és ügetőversenyek (108. Hungária Díj, Marschall József Emlékverseny) várják, majd az ország leggyorsabb agarai csapnak össze a Nemzetközi Európa Derby Döntő futamaiban.

Játssz online!

Gyorsan, egyszerűen, sorbanállás nélkül játszhatsz oldalunkon minden magyar ló- és agárversenyre, valamint nemzetközi lóversenyekre az év minden napján. Regisztrálj a bet.lovi.hu-ra, tippeld meg a győztes lovakat és zsebeld be a nyereményt!

Guruló büfékocsik minden mennyiségben

A legjobb ételeket és italokat kínáló vendéglátó járművek egy helyen. Változatos és nemzetközi ízvilággal, minőségi kínálattal és új büfékocsikkal várjuk a látogatókat.

FIZETÉSI RENDSZER
A food truck kocsiknál Festipay kártyával vagy normál bankkártyával lehet vásárolni. A Panoráma Étteremben készpénzzel lehet fizetni, míg a fogadásokat csak készpénzben lehet megtenni mindhárom napon. A fogadó hallban ATM pénz automata működik.

Gyerekeknek

A Kincsem Parkban sosem unatkoznak a gyerekek. Lesz arcfestés, állatsimogató és pónilovazás.

Valamennyi gyerekprogram díjmentes.

Partnereink