Kincsem+ Nemzetközi Lóverseny & Food Truck Show - szeptember 10-12.

Gyertek ki a Parkba!

Szeptemberben nem csak az iskola kezdődik, hanem az őszi lóversenyszezon is itt, a Kincsem Parkban.

Mindenki hazaér a nyaralásból, a gyerekek beülnek az iskolapadba, de még olyan szép az idő, hogy kár lenne kihagyni egy vidám falatozással és izgalmas versenyekkel teli szabadtéri fesztivált, ami ráadásul sportszempontból az év lóversenyeseményének ígérkezik.

Várunk Téged is szeptember 10-12. között a Kincsem+ Nemzetközi Lóverseny és Food Truck Show rendezvényünkön! A legjobb ételek mellett pénteken agár, szombaton galopp, vasárnap ügető futamok színesítik a délutánt.

Kiváló gasztronómia, izgalmas versenyek és színes programok

Két év után ismét Nemzetközi Lóverseny és Food Truck Show lesz a Kincsem Parkban. A háromnapos rendezvénysorozat szombaton este kiegészül egy fantasztikus rugby mérkőzéssel, melyet a lóversenypálya mellett, a Nemzeti Agárstadion közepén rendeznek meg, közvetlenül a galopp program után.

Szeptember 10-én pénteken 16:00 órakor nyitjuk a kapukat. Este 20:00-22:00 óra között külföldi futamokkal, a Kincsem+ versennyel és az angol agarak futamaival hangolódunk a hétvégére. Készülj fel egy igazán pörgős estére, a Nemzeti Agárstadionban negyedóránként jönnek a futamok a világ leggyorsabb kutyáival. A kapunyitótól egészen az agárversenyekig kipróbálhatod az ötven Food Truck kocsi választékát.

Szeptember 11-én szombaton ezúttal galopp versenyek lesznek, azaz az angol telivérek lesznek a főszereplők a délután folyamán. A régió legjobb telivérei mérik össze tudásukat 13:00 órától. A hosszútávú Kincsem Díj, a középtávú Aperianov Zakariás Emlékverseny – Imperiál Díj és a rövidtávú Overdose Díj igazi sportélményt ígér. A legrangosabb versenyünkben starthoz áll a Nemzeti Galopp Liga győztes Golden Sea, az idei Magyar Derby hőse, Shy Boy.
A galopp versenyeket követően 18:30-kor már Rugby mérkőzés kezdődik a rendezvény központja mellett, a  Nemzeti Agárstadionban.

A zárónapon, szeptember 12-én vasárnap érdemes korán érkezni, mert 12:30-kor már az első ügetőfutamot futják a versenypályán. A tíz futamos versenynap két legizgalmasabb viadala a nemzetközi verseny, a Marschall József Emlékverseny és a hosszútávú 107. Hungária Díj. Jönnek a címvédők, a német-magyar Victory Knick és szlovén Maugli. Vajon a magyar ügetők itthon tartják valamelyik verseny trófeáját? Erre a kétszeres Nemezeti Ügető Liga-nyerő Zsenerőznek és az idei Magyar Ügetőderby győztesének, Borutkának van a legnagyobb esélye.
Kora este az utolsó ügető futam után ismét az agaraké a főszerep, jön az Európa Derby!

Nyitva tartás

szeptember 10-én, pénteken 16 órától 23 óráig
szeptember 11-én, szombaton 11 órától 23 óráig
szeptember 12-én, vasárnap 11 órától 21 óráig
A belépés a rendezvényre díjtalan. A rendezvény védettségi igazolvánnyal látogatható.

Játssz az interneten!

Érdemes felkeresni a Kincsem Park standját a rendezvényen és regisztrálni hírlevelünkre. Így első kézből kaphatsz információkat a Parkról és a hazai lóversenyéletről, ráadásul megajándékozunk egy Kincsem Parkos karkötővel is.

Hazai és nemzetközi ízek négykeréken, vendég: Spanyolország

Egyre népszerűbbek a minőségi ételeket kínáló food truckok. A Magyar Street Food Egyesület már közel 200 ​ellenőrzött minőségű büfékocsit tart számon az országban, ezekből 50 autó kínálatát lehet majd végigkóstolni a Kincsem Parkban. Nem csak a hazai ízeket és italokat kínálják az autók, megtalálhatod a mediterrán és a balkáni ízeket, de lesz ázsiai izlésvilágú kocsi is. Idén a vendég Spanyolország lesz! A változatos alapanyagokból készülő ételek mellett kézműves szörpökkel, sörökkel, pálinkákkal és borokkal olthatják majd szomjukat a vendégek. A Food Truck kocsik páratlan választéka egész nap a rendelkezésedre áll. Ebédelj és vacsorázz velünk a Kincsem Parkban!

Most mutasd meg, mit tudsz!

Utcai szórakoztatók versenye és bemutatkozási lehetősége frappánsan. Zsonglőrök, bűvészek, breaktáncosok, különös és különleges hangszeren játszó művészek vagy akár extrém sportok egyes képviselői, úgy mint street workout művelői, freestyle focisták színesítik a rendezvényt. Mindenkinek lehetőséget biztosítunk, hogy bemutassa a tehetségét!

Meghoztuk a kedved? Jelentkezz a jelentkezz@streetartshow.hu címen még ma!

Partnereink