KÉT ÉV UTÁN ÚJRA! KINCSEM + TAVASZI LÓVERSENY ÉS FOOD TRUCK SHOW!

Május 6-8. a tavaszi nagydíjak és a gasztronómia ünnepe a Kincsem Parkban

A fesztivál elsődleges célja, hogy egy időben és egy helyen egy gyönyörű környezetben mutassuk be a legjobb minőségű ételeket és italokat kínáló mozgásra képes vendéglátó járműveket. A változatos alapanyagokból készülő ételek mellett a vendégek kézműves szörpökkel, sörökkel, pálinkákkal és borokkal olthatják szomjukat. A közel 50 Food Truck kocsi hazai és nemzetközi ételkülönlegességekkel vár mindenkit.
A rendezvény helyszíne a jól bevált fővárosi Kincsem Park, hazánk egyetlen lóversenypályája. Idén is kiváló agár és lóversenyprogramokkal készülünk, de a jól megszokott programok mellett szombaton és vasárnap rögbi is lesz.

Ne maradj le az ország legnagyobb tavaszköszöntő gasztropezsgéséről: szeretettel várunk május 6-8. között a Kincsem Parkban! Lesz minden, mi szem-szájnak ingere: Pénteken este agárversenyek, szombaton délután ügető futamok, vasárnap galopp versenyek. Ezen a délutánon indulnak a Nemzeti Galopp Liga futamai, a középtávú Batthyány-Hunyady Díj, a Hazafi Díjjal és a Nemzeti Díjjal. Az utóbbi kettő verseny a július 3-i 100. Magyar Derby előfutama is lesz egyben.
A fantasztikus versenylovak mellett, kiemelkedő gasztronómiával várunk, jön az ország legjobb Food Truck autói közül közel 50 közönségkedvenc. Ingyenes gyerekprogramokkal és utcazenével és rengeteg finomsággal várunk.


BELÉPŐ

14 éven aluliaknak a belépés díjtalan!
A belépő mindhárom napra 1.000 forint naponta, mely magába foglalja a gyerek és zenei programokat, a rögbit és a körhintát is.
A belépőjegyek vásárlása az agár és lóversenyfutamok végéig szükségesek.

Vedd meg jegyedet a helyszínen vagy online a kincsempark.jegy.hu oldalon

 

NYITVA TARTÁS
május 6. péntek 16:00 – 23:00
május 7. szombat 11:00 – 22:00
május 8. vasárnap 11:00 – 21:00

Transzfer

Gyere tömegközlekedéssel, így gond nélkül meg tudod kóstolni a az alkoholos Food Truck kocsik széles választékát! A Pillangó utcai metrómegállóhoz közel, a Kerepesi út és az Albertirsai út sarkától indul az ingyenes kisvonatunk, hogy behozzon a Kincsem Park főbejáratához. A vonat tízpercenként indul. Gyere, le ne maradj róla!

Játssz online!

Gyorsan, egyszerűen, sorbanállás nélkül játszhatsz oldalunkon minden magyar ló- és agárversenyre, valamint nemzetközi lóversenyekre az év minden napján. Regisztrálj a bet.lovi.hu-ra, tippeld meg a győztes lovakat és zsebeld be a nyereményt!

Guruló büfékocsik minden mennyiségben

A legjobb ételeket és italokat kínáló vendéglátó járművek egy helyen. Változatos és nemzetközi ízvilággal, minőségi kínálattal és új büfékocsikkal várjuk a látogatókat.

FIZETÉSI RENDSZER
A food truck kocsiknál Festipay kártyával vagy normál bankkártyával lehet vásárolni. A Panoráma Étteremben készpénzzel lehet fizetni, míg a fogadásokat csak készpénzben lehet megtenni mindhárom napon. A fogadó hallban ATM pénz automata működik.

Programok

Péntek
Az első napon 16:00 órakor nyitjuk a parkot. Az agarak versenye 19:30-kor fog kezdődni. A hét futamos versenynapon 280 és 480 méteren futnak a világ leggyorsabb kutyái. 20:15-kor jön a Kincsem+ futam, a versenyeket a nagy sátorban kivetítőn is követheted.
Szombat
Nyitás 11:00 órakor. A gyerekeket várják az ingyenes programok, állatsimogató, pónilovaglási lehetőség, kézműves foglalkozások, arcfestés, körhinta. A 10 ügető futam 14:00 órakor indul. A lovakkal párhuzamosan nemzetközi rögbi mérkőzés lesz, Magyarország – Svédország. A napot a kabalák futása teszi teljessé.
Vasárnap
11:00 órakor nyitunk és kabalák futása ekkor is lesz. 13:00 óra után Póni galopp versenyekkel indul a délután, amit 10 galopp futam, köztük két Nemzeti Galopp Liga futam követ. A nap csúcspontja 18:00 óra után a Nemzeti Díj lesz. Aki itt jól fut, az minősül a július 3-i 100. Magyar Derbyre. A gyerekeket várják az ingyenes programok, állatsimogató, pónilovaglási lehetőség, kézműves foglalkozások, arcfestés, körhinta.

SZTÁRVENDÉG ÉS DALPREMIER!

Vendégünk, Tóth Gabi a 100. Magyar Derby arca elhozza magával a legújabb dalát, amit a közelgő nagy verseny ihletett. A versenynap nem múlhat el divatbemutató nélkül, divat tippeket adunk a hölgyeknek már a közelgő 100. Magyar Derbyre.
Gyere el és legyél részese az események!

Gyerekeknek

A Kincsem Parkban sosem unatkoznak a gyerekek. Lesz arcfestés, állatsimogató és pónilovazás.

Valamennyi gyerekprogram díjmentes.

Rendezvény sátor

Az erős napra vagy a futózáporra készülve felállítottuk 800 négyzetméteres sátrunkat, hogy erősítsük a fesztivál kényelmét. Gyere és nézd meg!

Partnereink