VIII. Food Truck Show

Gyere ki a Parkba!

Szeptemberben nemcsak az iskola kezdődik, hanem az őszi lóversenyszezon is itt a Kincsem Parkban.

Mindenki hazaér a nyaralásból, a gyerekek beülnek az iskolapadba, de még olyan szép az idő, hogy kár lenne kihagyni egy vidám falatozással és izgalmas versenyekkel teli szabadtéri fesztivált.

Várunk téged is szeptember 7-9-ig a Nemzetközi Lóverseny és Food Truck Show rendezvényünkön!

Részvételi szándékod jelezd a Facebook oldalunkon!

A belépés a rendezvényre 18 év alatt díjtalan. 18 év felett a napijegy 900 forint/fő online, elővételben, a helyszínen vásárolva pedig 1000 Ft/fő.

Izgalmas versenyek

háromnapos esemény a péntek esti  ügető- és agárversenyekkel kezdődik.

Szombaton 14 órától indulnak az ügetők. A fő versenyek a Marschall József emlékére szervezett sprintverseny és a hosszútávú Hungária Díj.

Vasárnap kiváló telivérek mérik össze tudásukat a hosszútávú Kincsem Díjban, a középtávú Aperianov Zakariás emlékverseny – Imperiál Díjban és a rövidtávú Overdose Díjban. Utóbbiban a tervek szerint starthoz áll a veretlen Tour to Paris is, akit sokan Overdose-hoz hasonlítanak.

Nyitvatartás

Pénteken 16-22 óráig, szombaton és vasárnap 11-22-óráig tartunk nyitva.

A belépés a rendezvényre 18 év alatt díjtalan. 18 év felett a napijegy 900 forint/fő elővételben, a helyszínen vásárolva pedig 1000 Ft/fő.

Játssz az interneten!

Érdemes felkeresned a bet.lovi.hu standunkat a rendezvényen az ajándékokért. Iratkozz fel Hírlevelünkre és a tiéd lehet egy szuper környezetbarát pohár, vagy egy kincsemes napszemüveg. Ha pedig próbára szeretnéd tenni a szerencsédet, abban is segítünk. Megismertetünk a lóversenyfogadás alapjaival és a kockázatmentes játékhoz egy ajándék fogadási bónt is kapsz, amit az online fogadási oldalunkon tudsz kipróbálni.

Hazai és nemzetközi ízek négykeréken

Egyre népszerűbbek a minőségi ételeket kínáló food truckok. A Magyar Street Food Egyesület már 150 ​ellenőrzött minőségű büfékocsit tart számon az országban, ezekből körülbelül 50 autó kínálatát lehet majd végigkóstolni a Kincsem Parkban. Különböző országok nemzeti ételeivel bővítették a palettát: a Nata portugál pastes-t, a Bao Box ázsiai gőzölt tésztát, a Food Maffia pedig jellegzetes kubai szendvicseket készít. A változatos alapanyagokból készülő ételek mellett kézműves szörpökkel, sörökkel, pálinkákkal és borokkal olthatják majd szomjukat a vendégek.

Most mutasd meg, mit tudsz!

Utcai szórakoztatók versenye és bemutatkozási lehetősége frappánsan. Zsonglőrök, bűvészek, breaktáncosok, különös és különleges hangszeren játszó művészek vagy akár extrém sportok egyes képviselői, úgy mint street workout művelői, freestyle focisták színesítik a rendezvényt. Mindenkinek lehetőséget biztosítunk, hogy bemutassa a tehetségét!

Meghoztuk a kedved? Jelentkezz a jelentkezz@streetartshow.hu címen még ma!

Partnereink