X. Nemzetközi Lóverseny & Food Truck Show - szeptember 6-8.

Gyere ki a Parkba!

Szeptemberben nemcsak az iskola kezdődik, hanem az őszi lóversenyszezon is itt a Kincsem Parkban.

Mindenki hazaér a nyaralásból, a gyerekek beülnek az iskolapadba, de még olyan szép az idő, hogy kár lenne kihagyni egy vidám falatozással és izgalmas versenyekkel teli szabadtéri fesztivált, ami ráadásul sportszempontból az év lóversenyeseményének ígérkezik.

Várunk téged is szeptember 6-8. között a Nemzetközi Lóverseny és Food Truck Show rendezvényünkön! A legjobb ételek mellett szombaton ügető, vasárnap galopp futamok színesítik a délutánt.

Részvételi szándékod jelezd a Facebook oldalunkon!

Izgalmas versenyek és színes programok

háromnapos rendezvény idén kiegészül az Öttusa Világbajnokság eseményeivel, melyet a versenypálya mellett tartanak közvetlen. A pénteki napon külföldi futamokkal és az esti Kincsem+ versennyel hangolódunk a hétvégére.

Szombaton kora délután indulnak az ügetőversenyek. A fő attrakció a Marschall József emlékére szervezett sprintverseny és a hosszútávú 105. Hungária Díj. A magyar reményeket elsősorban, a kiváló import Zeal Di Girifalco és az idei Magyar Ügetőderby győztese, Zsenerőz képviseli.

Vasárnap hazánk és a régió legjobb telivérei mérik össze tudásukat 13:00 órától. A hosszútávú Kincsem Díj, a középtávú Aperianov Zakariás Emlékverseny – Imperiál Díj és a rövidtávú Overdose Díj igazi sportélményt ígér. A legrangosabb versenyünkből a Kincsem Díjból hiányozni fog a címvédő Esti Fény, mert ausztrál tulajdonba került. Ennek ellenére meglehet a hazai siker, mert az új magyar sztár, az ide Magyar Derby hősnője, Golden Sea és az öreg Nancho remek esélyt képvisel.

Az esemény pontos menetrendje augusztus végén válik véglegessé, melyet kiegészít az Öttusa Világbajnokság.

Nyitva tartás

6-án, pénteken 12 órától 23 óráig – a belépés díjtalan

7-én, szombaton 11 órától 23 óráig – helyszíni jegy 1000 Ft, online 900 Ft

8-án, vasárnap 11 órától 21 óráig – helyszíni jegy 1000 Ft, online 900 Ft

A belépés a rendezvényre 18 év alatt díjtalan.

Játssz az interneten!

Érdemes felkeresned a bet.lovi.hu standunkat a rendezvényen az ajándékokért. Iratkozz fel Hírlevelünkre és a tiéd lehet egy szuper kincsemes ajándék, amit a készlet erejéig tudunk biztosítani.

Ha pedig próbára szeretnéd tenni a szerencsédet, abban is segítünk!

Hazai és nemzetközi ízek négykeréken

Egyre népszerűbbek a minőségi ételeket kínáló food truckok. A Magyar Street Food Egyesület már közel 200 ​ellenőrzött minőségű büfékocsit tart számon az országban ezekből, több, mint 50 autó kínálatát lehet majd végigkóstolni a Kincsem Parkban. Különböző országok nemzeti ételeivel bővítették a palettát: a Nata portugál pastes-t, a Bao Box ázsiai gőzölt tésztát, a Food Maffia pedig jellegzetes kubai szendvicseket készít. A változatos alapanyagokból készülő ételek mellett kézműves szörpökkel, sörökkel, pálinkákkal és borokkal olthatják majd szomjukat a vendégek.

Most mutasd meg, mit tudsz!

Utcai szórakoztatók versenye és bemutatkozási lehetősége frappánsan. Zsonglőrök, bűvészek, breaktáncosok, különös és különleges hangszeren játszó művészek vagy akár extrém sportok egyes képviselői, úgy mint street workout művelői, freestyle focisták színesítik a rendezvényt. Mindenkinek lehetőséget biztosítunk, hogy bemutassa a tehetségét!

Meghoztuk a kedved? Jelentkezz a jelentkezz@streetartshow.hu címen még ma!

Partnereink